Hero movie voor LijncomHet potentieel laten zien van jouw volgende campagne op tram of bus? Hero Movie! ☑️
Een in-store krantje voor OKayOKay contacteerde BOSON met de vraag of we hen konden helpen bij het co-creëren van een in-store content krantje. We said YESSSS!
Educatieve videocontent voor OrangeStorytelling die zowel de klant van vandaag als die van morgen bereikt. En daarvoor blijkt BOSON al sinds begin 2020 een geknipte partner!
Straffe storytelling voor IBMInnoveren zit in het dna van IBM. Samen met de IBM-experten co-creëerden we copy voor Boomerangcards en interviewden we enkele high-profile stakeholders.
Leerrijke content voor de Lifetime appMet hulp van BOSON werd het eerste idee voor de Lifetime app verfijnd tot het finale product én werd het team strategisch klaargestoomd voor een succesvolle launch.
Weet je al wat je zoekt? Contacteer Ons👉
Launch video voor Liquibox!Liquibox denkt ‘outside of the box’. We creëerden een animatievideo die op een korte en krachtige manier uitlegt waarom en hoe zij het verschil maaken in tijden van e-commerce.
Een bewegende identiteit voor AG InsuranceBOSON ontwierp een aangepaste visuele stijlgids voor illustraties en animatievideo’s voor AG Insurance. Op basis daarvan creëerden we een reeks personages die gemakkelijk en efficiënt ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden.
Gezonder leven met Bio-PlanetBio-Planet lanceerde een SoMe campagne over goede bedoelingen die onze gezondheid en de planeet een boost kunnen geven. BOSON bedacht het concept en produceerde een reeks inspirerende posts rond gezonde en originele voedingskeuzes, duurzame producten en oplossingen zonder afval.
Testimonial content voor KMO TeamIn de nasleep van de coronacrisis moest ook KMO Team even bijtanken. Daarom werkte BOSON nauw samen met het KMO Team om een ​​aantal sterke video's te maken en sterke copy te schrijven die vervolgens met een groot succes online werd gepubliceerd op hun social media kanalen en website.
We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!We werken graag met kampioenen, en zij ook met ons!
OKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCXOKayDreambabyDATS24OrangeBio-PlanetCCX
LiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncomLiquiboxIBMLifetimeDS SmithOn The AirPelckmansSpaasSiemensLijncom