WERKEN WIJ BINNENKORT
VOOR JOU?

Heb je een specifieke vraag rond je contentmarketing? Benieuwd wat wij zouden kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Vul snel het contactformulier in en wij koppelen binnen de 24 uur terug!

… OF JIJ MISSCHIEN
VOOR ONS?

Wij staan altijd open voor een spontane sollicitatie of stageaanvragen. Laat dus snel je gegevens na via het contactformulier en wie weet word ook jij binnenkort een echte BOSON

BOSONEN IN HET WILD SPOTTEN?
ÉÉN ADRES!

Sint-Antoniuskaai 9B
9000 Gent 

Of contacteer ons vanop een veilige afstand via info@bosoncontent.be of 0497 48 47 70.

Durf te vragen 🧐Ook als je nog geen klant bent! πŸ‘‰πŸ‘‰

WAAROM DE NAAM β€˜BOSON’?

Omdat we nerds zijn in het diepst van onze gedachten! In de kwantummechanica is er zoiets als bosonen: minuscule deeltjes die nóg kleiner zijn dan atomen en alle andere deeltjes van het universum kracht geven.

Zoals jullie Content Creator Collectief, dus? - horen we je denken. Wel, het is meer dan dat. Voor ons bestaat een succesvolle contentmarketing ook uit bosonen: strategisch ontworpen deeltjes die je merkverhaal kracht geven en zo je brand storytelling vertalen naar meer leads en sales.

WAT ONDERSCHEIDT JULLIE VAN ANDERE AGENCIES?

Best veel! Dankzij onze unieke structuur co-creëren we persoonlijke partnerschappen tussen klanten en contentexperten. Bovendien maakt deze directe manier van samenwerken ons ook extra efficiënt in alle betekenissen van het woord.

Kortom, we zijn toegankelijk voor elk budget en de perfecte match voor iedereen die wil focussen op de kern: resultaatgerichte contentmarketing creëren zonder veel toeters en bellen.

HOEVEEL KOST EEN VIDEO?

Yep, ook dat is een vraag die we vaak krijgen. Minder dan een Porsche en meer dan een peer. Wil je graag een concreet voorstel, neem dan zeker contact met ons op en we bezorgen je nog diezelfde dag een offerte op maat.