Launch video voor Liquibox!

Launch video voor Liquibox!

Liquibox denkt ‘outside of the box’. We creëerden een animatievideo die op een korte en krachtige manier uitlegt waarom en hoe zij het verschil maaken in tijden van e-commerce.

Geleverde services
Animatievideo
Copywriting
Get in touch

Wat Liquibox zoekt.

Liquibox denkt ‘outside of the box’. Letterlijk. Dit Amerikaanse bedrijf ontwierp de eerste duurzame én Amazon-certified bag-in-a-box voor vloeibare producten. Van wasmiddel en verf tot olie, shampoo en dranken … the sea is the limit! 

Zo’n bag-in-box is bovendien een echte win-win-win voor producent, consument én planeet. Zo bespaart de producent bijvoorbeeld op kostbare grondstoffen en transportkosten – terwijl de consument geniet van het gebruiksgemak van een bag-in-box. 

Om alle voordelen en eigenschappen zo vlot en efficiënt mogelijk te communiceren, vroeg Liquibox ons om een explainer video te ontwerpen – mét bijhorende punchline. En dus gingen we aan de slag!

Hoe wij helpen …


We co-creëerden een animatievideo die op een korte en krachtige manier uitlegt waarom en hoe Liquibox het verschil maakt in tijden van e-commerce. Bovendien stelde de directe samenwerking met de scriptwriter en motion designer ons in staat om snel te schakelen: een voordeel dat erg geapprecieerd werd door de klant.

… en het verschil maken.

Wat me opvalt aan de samenwerking met BOSON is dat alles zo gemakkelijk wordt. Ze begrijpen je ideeën, transformeren het in een finaal product – en op amper een paar weken tijd worden je ideeën werkelijkheid!
Anastasia Khodakova - Global Marketing Director

Of we een voorbeeldje kunnen geven?