Gezonder leven met Bio-Planet

Gezonder leven met Bio-Planet

Bio-Planet lanceerde een SoMe campagne over goede bedoelingen die onze gezondheid en de planeet een boost kunnen geven. BOSON bedacht het concept en produceerde een reeks inspirerende posts rond gezonde en originele voedingskeuzes, duurzame producten en oplossingen zonder afval.

Geleverde services
Animatievideo
Content Strategie
Copywriting
Social Media
Get in touch

Wat Bio-Planet zoekt.

Januari is de maand van goede voornemens. En voor velen onder ons prijkt ‘gezonder leven’ vaak bovenaan het lijstje. Daar wou Bio-Planet graag op inspelen met een stimulerende campagne. Het doel? Vanuit hun kernwaarden als bio-retailer consumenten blijvend inspireren om te kiezen voor duurzaamheid: van kwaliteitsvolle bioproducten en seizoensgroenten geteeld door lokale boeren tot zero-waste verzorgingsproducten. Een campagne naar ons BOSON-hart!

Hoe wij helpen


We vertaalden hun wensen naar een online campagne voor Facebook en Instagram. Om te vermijden dat de boodschap al te belerend zou overkomen, creëerden we bewust posts op basis van tips, weetjes quotes van lokale boeren en meer.


Daarnaast zorgden we voor een kostenefficiënte uitwerking door de formats zodanig te ontwerpen dat ze zowel op Facebook als Instagram ingezet konden worden.

Of we een voorbeeldje kunnen geven?