Educatieve videocontent voor Orange

Educatieve videocontent voor Orange

Storytelling die zowel de klant van vandaag als die van morgen bereikt. En daarvoor blijkt BOSON al sinds begin 2020 een geknipte partner!

Geleverde services
Interactieve Video
Interview
Animatievideo
Social Media
Get in touch

Wat Orange zoekt.

Orange België is veel meer dan een telecomprovider. En dat wil het merk ook graag weerspiegeld zien in z’n contentaanpak: zowel creatief-strategisch als naar videoproductie en animatie. Om zijn contentmarketing via educatieve video naar het volgende niveau te tillen, doet Orange sinds 2014 beroep op BOSON. In 2020 kwam daar ook een vraag naar creatief-strategische optimalisatie, social media en blogoptimalisatie bij.

Hoe wij helpen …


Al sinds 2014 zijn we structureel partner van Orange voor video’s voor verschillende doelen: animated tutorials, high-profile interviews met kaderleden, handige HR-clips, … you name it, we made it! Dat alles steeds in nauwe samenwerking met de Orange-teams: een hechte band waar we fier op mogen zijn.

Boson is flexibel, altijd bereikbaar en heel sterk in het schrijven van leuke copy, blogartikels en het maken van professionele animaties!
Maité Delgado, Content Specialist bij Orange Belgium.

Eind 2020 was Orange toe aan nieuwe stijl. 

Naast het optimaliseren van de contentstrategie maakten we een lokale declinatie op basis van een intern design. Die hebben we vervolgens getransformeerd naar motion content.

Cruciaal daarbij was om met deze complexe beeldtaal een eenvoudig te begrijpen verhaal te brengen binnen uiterst strakke deadlines. Uiteraard hielden we hierbij ook rekening met de nieuwste Orange CSR-richtlijnen rond eco-branding: zo werd er bewust gekozen voor witte achtergronden voor geprint materiaal en zwarte voor online visuals. Die laatste verbruiken namelijk een pak minder energie op AMOLED-schermen. 

… en het verschil maken.

Samen zoeken naar oplossingen met zowel de klant hun teams al de onze. Snel reageren op iedere twitch van de markt. Er 200% voor gaan.