Testimonial content voor KMO Team

Testimonial content voor KMO Team

In de nasleep van de coronacrisis moest ook KMO Team even bijtanken. Daarom werkte BOSON nauw samen met het KMO Team om een ​​aantal sterke video's te maken en sterke copy te schrijven die vervolgens met een groot succes online werd gepubliceerd op hun social media kanalen en website.

Geleverde services
Interview
Copywriting
Social Media
Get in touch

Wat KMO Team zoekt.

KMO Team is een advies- en dienstverlenend bedrijf voor Belgische kmo’s. Ze zijn gespecialiseerd in ondere andere administratieve ondersteuning, IT-diensten en fiscaal advies. Daarnaast beschikt KMO Team sinds enkele jaren over een state-of-the-art business center ten noorden van Antwerpen waar bedrijven en ondernemers zalen kunnen huren voor opleidingen, vergaderingen en meer.


In nasleep van de coronacrisis viel ook hier het aantal nieuwe klanten echter sterk terug. Samen met BOSON zocht (en vond) KMO Team een manier om via straffe content het business center in de kijker te zetten!

Hoe wij helpen …


Aangezien het KMO Team een echte people business is, kozen we bewust voor het toegankelijke format van video’s. Testimonials opnemen op locatie was onmogelijk door de lockdown, maar met een goede webcam en stevige internetverbinding lukte het ook! 

In nauwe samenwerking met KMO Team creëerden we zowel video assets als teksten die we vervolgens online publiceerden op hun social media kanalen en website. Tot slot adverteerden we de posts op social media om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

… en het verschil maken.


Onze unieke structuur en werking maakt BOSON de geschikte partner voor kmo’s die efficiënt willen schakelen in alle betekenissen van het woord. Ondanks de uitdagende situatie gecreëerd door de coronapandemie slaagden we er bijvoorbeeld in om voor KMO Team op een kostenefficiënte manier duurzame content te maken die KMO Team helpt meer bezoekers naar hun website te genereren.