Cookies

BOSON gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Boson School Of Content 2

Je hebt nood aan een opleiding?

In de Boson School of Content trainen we marketeers, sales profielen, customer service en PR departementen op het vlak van content marketing. Ben je op zoek naar een gedegen opleiding? We leren je alles over resultaatgedreven content marketing in amper 2 dagen tijd.

  Je hebt nood aan een opleiding?

  Spring Masterclass

  In het voorjaar van 2018 zetten we onze deuren wagenwijd open voor marketeers die alles willen te weten komen over content marketing...

  Autumn Masterclass

  Hou je agenda in oktober 2018 alvast vrij, want dan leren we je op 2 dagen tijd alles over de boeiende discipline van de behavioural content marketing...

  Wat is de School of Content?

  De Boson School of Content is een plaats waar resultaatgedreven marketeers zoals jij leermaterialen en opleidingen vinden die je zullen toelaten content marketing nog efficiënter in te zetten.

  Waarom School of Content?

  De content marketing speeltijd is voorbij. "In 5 years time, content marketing will just be marketing". Gedaan dus met de holle buzz words, de vanity metrics en de creatie van non-tent. Op naar een nuchtere en pragmatische kijk op en aanpak rond content marketing die effectief zijn invloed heeft op je bedrijfsresultaten. Let's cut the content crap!

  Voor wie is School of Content?

  Voor marketeers die hun content marketing kennis willen bijschaven en willen evolueren naar een resultaatsgedreven aanpak. En voor bedrijven en departementen die hun kennis en vaardigheden op vlak van content marketing samen willen aanscherpen.

  Wat mag ik verwachten?

  Een gloednieuw 2018 curriculum: 8 lessen door toonaangevende content marketing experts, een pragmatisch en methodologisch content marketing framework waarmee je na de lessen onmiddellijk aan de slag kan, toegang tot de Boson School of Content Community. En aan het eind mag je jezelf een certified content marketeer noemen.

  Schrijf je in voor onze Spring Masterclass

  Wil je op de hoogte gebracht worden als de inschrijvingen voor de Spring Masterclass opengesteld worden? Laat dan hier je email adres achter.