Cookies

BOSON gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Boson Content Talent Network

Je bent op zoek naar content profielen?

Zeg, van die straffe content markting profielen, waar kan ik die vinden? Een vraag die we niet zelden krijgen tijdens onze content marketing trainingen. Een vraag die we niet onbeantwoord wilden laten en waar we ons dus in vastgebeten hebben. Niet evident want écht content talent is zeldzaam. Maar wij hebben ze gevonden.

Je bent op zoek naar content profielen?

Over Boson Content Talent Network

Waarom Boson Content Talent Network?

Goede content marketing profielen liggen niet voor het rapen. Vaak duurt het een hele poos voor bedrijven de juiste profielen te pakken krijgen. We willen deze frustratie van onze klanten weghalen en maakten werk van een gedegen database van content marketing profielen.

Voor wie is de Boson Content Talent Netwerk geschikt?

Je hebt een kick-ass contentstrategie in gedachten, maar niet de nodige mensen om hier concreet werk van te maken. Je bent op zoek naar denkers, managers, doeners met een gedegen en kennis en kunde op vlak van content marketing.

Wat mag ik aan het einde van de rit verwachten?

Rekening houdend met je nood, gaan we op zoek naar de juiste profielen, leiden we ze op en planten ze in zodat de overstap van strategie naar implementatie vlot kan verlopen.

Onze Profielen

Bgimage

Een uurtje
met Boson

Boek vrijblijvend een gesprekje met BOSON. Maak kennis met onze mensen en visie. We luisteren graag naar je verhaal en sturen je naar huis met een concreet idee over hoe content marketing jou kan helpen succes te behalen.