Cookies

BOSON gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Content Strategy

Je wil werk maken van een contentstrategie?

Je hebt gemerkt dat je traditionele reclamecampagnes hun kracht verliezen. En dat content marketing nog een van de weinig manieren is om je doelgroep te overtuigen. Je wil graag een slimme contentstrategie opzetten, maar weet niet goed waar te beginnen? Je bent aan het juiste adres!

Je wil werk maken van een contentstrategie?

Wat is content marketing?

Content marketing op zijn best is meer dan marketing. Slimme content marketing zit diep ingebakken in je product of service en moet erin slagen je product/service te overstijgen, te verbeteren en leads aan te reiken.

Wij omschrijven content marketing dan ook wel eens als

"de kunst de om in te spelen op de noden en vragen van je (potentiële) klanten op zo’n manier dat de antwoorden hen dieper door de sales funnel trekken."

Boson wil merken en organisaties helpen om op een duurzame manier met content marketing om te gaan. Content die relevant is. Content die onderscheidend is. Maar vooral: content die aan het einde van de rit écht wel rendeert. We begeleiden je stap voor stap in het bedenken en uitwerken van een succesvolle contentstrategie.

Wil je weten wat het succes van je content marketing strategie bepaalt? Bekijk dan hier onze unieke content scoring methodologie.


Hoe kunnen we je helpen?

We zetten op maat gemaakte research projecten op

Je wil een content marketing strategie opstellen, maar hebt nood aan inzicht in je resultaten, je doelgroepen, je sector, innovaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vertel ons waaraan je nood hebt en we helpen je graag op weg!

We organiseren strategische content workshops

Je krijgt je management maar niet overtuigd van de nood aan een content marketing verhaal. Je wil een contentstrategie gaan schrijven, maar weet niet goed waar te beginnen. Geen nood. We hebben alle kennis en tools in handen om je hierin te begeleiden.

We zorgen voor interne coaching zodat iedereen binnen de organisatie mee is

Je hebt het gevoel dat jijzelf en/of sommigen van je teamleden net iets te weinig kennis hebben rond content marketing. Je hebt het gevoel dat je de neuzen niet in dezelfde richting krijgt. Je denk dat een aantal mensen gebaat zijn bij een praktische opleiding rond content of social media marketing. Of je vraag nu theoretisch of praktisch is, we helpen je graag op weg.

We zorgen voor een resultataatgedreven meetsysteeem

Je rolde je contentstrategie uit en je blogt, Facebookt, en 'nieuwsbrieft' erop los. Maar hoe relevant is je content? Hoe onderscheidend tov je concurrenten? En levert je aanpak wel voldoende op. Dankzij onze unieke content scoring tool kunnen we jou een goed beeld te geven van welke content het beste converteert, waarom je doelgroep daar wel of niet op ingaat en hoe je in de toekomst content aanbiedt waarvan je met meer zekerheid kan gaan voorspellen wat die zal opleveren.

We zorgen ervoor dat je operationeel klaar bent voor de uitrol van je content strategie

Je kreeg een kick-ass content strategie op poten. Maar wat nu? Je weet niet helemaal hoe je te organiseren. Je hebt het gevoel dat een aantal mensen persoonlijk en hands-on moeten opgeleid in hoe je zo'n content strategie efficiënt uitrolt. Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres.

Nood aan een slimme contentstrategie?